Halloween förberedelser.

Känner mig trött och less idag. Less på att leva på pissig mamma-penning. Less på att bo i en så jäkla dyr lägenhet så man inte har råd att leva. Less på att inte ha något körkort. Less på att inte kunna skapa något vettigt... All inspiration flög lixom ut genom förstret någon gång för länge sen. Jag är trött på att varken ha tid eller ork oxå! (Missförstå mig rätt, jag älskar mitt liv som mamma och jag vet precis vad jag har givigt mig in på. Det här är såklar bara någon dipp som går över.) 
Idag har vi bakat maränger.(försökt) Fast Adrian tyckte mest att el-vispen var läskig. Det skulle bli små spöken var det tänkt, men Stefan kallade det för spök-bajs. Vi får göra nya imorgon. Vi ska ju på Halloween-middag hos min moster i helgen, och träffa mina släktingar från mora. Därmed valde jag att fixa dessert! Kommer bli superkul :) Och kul att träffa mina släktingar igen! Dom e så himla roliga! 
Halloween är ju, som alla vet, min absoluta favorit högtid. Älskar allt som har med det att göra! Brukar vanligtvis skära pumpor, men i år fick det bli lackering av pumpor istället! Så här ser det ut än så länge här hemma. Mer ska vi fixa imorgon!