Zombie.

Efter en bra arbetshelg. Ja,men att vakna upp på måndagen och inse att man har miljoner grejer att ta itu med när man äntligen får vara ledig är riktigt oskönt!
Inte nog med att lägenheten ser ut som ett bombnedslag (precis som den brukar när herr Björn stannar en helg), så ser även rummet i kollektivet ut som en svinstia. Måste hämta grejer i rimbo, måste fixa någon form av transport mellan Norrtälje och mora till helgen, måste tvätta, packa, duscha, rensa kylen osv osv. 
Men så kommer jag o tänka på den där grymma idén jag fick i fredags. Den har precis gått igenom, och jag har nu startat en form av studiecirkel. Jag & mina 4 vänner Angelica, John, Markus & Marcus har numena en lokal att vistas & måla i, som vi får hyra utav Sound and Vision studio. Nu ska vi slå våra 5 kreativa skallar tillsammans och åstakomma riktigt vackra grejer, och om inte annat ha riktigt kul! Som pricken över i:et så får vi antagligen både bidrag för lokalhyra och arbetsmaterial. Så himla pepp på o börja måla igen!
 
Fast just nu är allt jag vill att lägga mig under täcket och kolla på serier...