underhållning

Har inte så mkt att göra, så tänker summera mina alkisdagar iallafall!
Torsdag; jobbade som sagt. Planerade hemgång när Maria & massa dök upp på glaset och det blev några aw med kollegorna. Dg's efter det, och sen hem till Crisse & Sandra för italienskt bubbel o muffins! 
Fredag; utmaningen! Öste med Malle & Ullis på teatern, sen g. Blev dock ganska nyktert då jag fick ta hand om mina små storesystrar:) Det följdes av en och annan lättöl i cave paintings repa, och sen slaggen!
Lördag; spår! Sara & Basse kom till glaset när jag jobbade och tog ett par glas. Vi drog sedan ner till garaget, där nåt band spelade. Blev teatern när garaget stängde, och där slutade S&B's kväll, men inte min. Gänget drog till G, samt jag, där mor min var & en heldel mer vänner! Kommer inte ihåg exakt allt, utom att vi hade extremt roligt. Det stängde kl 03.00,som vanligt. Men det gjorde inte Teatern! (eftersom att man ställde tillbaka klockan) Den där sista timmen är extreeemt suddig! Vid stängning blev det knas, likabradet! Jag avvek & gick hem o sov!
Söndag; Käkade middag med morsan & småsyskonen på kina! Bästa botemedlet mot baksmällan! Åkte med dom till mostern & kolla på solsidan & nattade Zion. Drog sedan till G för att möta upp Maria, Saija & Stefan. Jonas kom sedan, raka vägen från ryssland!  Där tog vi dom där shotarna vi lovade att inte ta, och lekte vik-vik-vik leken! (Vi fick mobilförbud, då Maria tyckte att vi var liite för osociala! Och visste därför inte hur man skulle bete sig eller hur man överhuvudtaget umgicks som folk?)
Blev riktigt fina bilder iallafall. Sedan drog vi vidare till Stefan för en varsin gonattgrogg. Sen sades det gonatt!
Måndagen spenderades med Sara i sthlm. Nu är jag fanimig fullbordad inför halloween! Vi kommer va så jäävla snygga! Smutt!
Maria hos kocken-Crisse, med bubbel o muffins!
 
Gullet & hans guzzar på G!
Fina teckningar från söndagens G besök.